^ Na Vrh
logo
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
  
  
  
Get Adobe Flash player

Iskaz interesa za smjenski rad dječjih vrtića

 Iskaz interesa za smjenski rad dječjih vrtića

Poziv roditeljima djece predškolske dobi s područja Grada Vukovara

Upravni odjel za društvene djelatnosti

 

                                               Iskaz interesa za smjenski rad dječjih vrtića

                 POZIV RODITELJIMA DJECE PREDŠKOLSKE DOBI S PODRUČJA GRADA VUKOVARA

       Poštovani roditelji i skrbnici djece predškolske dobi,

u cilju prilagodbe radnog vremena dječjih vrtića zaposlenim roditeljima,  Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku najavilo je objavu Javnog poziva za financiranje smjenskog rada u dječjim vrtićima.

Grad Vukovar, kao osnivač Dječjeg vrtića Vukovar 1 i Dječjeg vrtića Vukovar 2 pristupio je provedbi pripremnih radnji  za prijavu projekta na spomenuti Javni poziv.

Ovim putem želimo istražiti potrebe roditelja za smjenskim radom u navedenim vrtićima.

Stoga pozivamo i molimo sve roditelje koji imaju potrebu za radom vrtića u drugoj smjeni  da ispune anketu u prilogu ovoga Poziva.

Ukoliko Vaše dijete već polazi u Dječji vrtić Vukovar 1 i Dječji vrtić Vukovar 2, molimo Vas ispunjenu anketu predati u tajništvo vrtića ili odgojiteljicama u vrtiću.

Ukoliko pak Vaše dijete ne pohađa ili nije upisano u dječji vrtić, ali ste zainteresirani za upis, anketu možete poslati na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili osobno u Upravni odjel za društvene djelatnosti, Dr. Franje Tuđmana 1, ured br. 2.

Anketu ispunjavaju samo roditelji koji su zainteresirani za upis djeteta u odgojne skupine koje rade u smjenama, odnosno oni roditelji koji imaju potrebu za produženim radnim vremenom vrtića do 21 h.

Naglašavamo da je riječ o 10-satnom programu predškolskog odgoja i obrazovanja što znači da dijete ne može boraviti u vrtiću više od 10 sati.

Rok za predaju ankete je 31. ožujka 2018. g.

 

Link: Obrazac ankete

 

Copyright © 2017 DV Vukovar II