DJEČJI VRTIĆ VUKOVAR II

ДЕЧЈИ ВРТИЋ ВУКОВАР II

x

Naučiti klizati nije teško! / Научити клизати није тешко!

31.01.2023.
26.1.2023. Osim što je zabavno, klizanje je sport koji razvija motoričke sposobnosti s posebnim naglaskom na ravnotežu i koordinaciju. Upravo zbog toga s programom osposobljavanja početnika za samostalno klizanje najbolje je započeti u dobi od 5 godina. Za neku djecu ovo je bio prvi izlazak na led dok je za neke druge ovo bila prilika da usavrše ranije stečene vještine. 
Zahvaljujemo Gradu Vukovaru što nam je i ove godine omogućio besplatnu školu klizanja koju je vodio dipl.kineziolog s licencom ledenih sportova, Teo Šteter, sa suradnicima. 
"Zečići", "Pčelice" i "Leptirići" danas su ponosno podigli svoje zaslužene diplome!
                                                    ***
26.1.2023. Осим што је забавно, клизање је спорт који развија моторику са посебним магласком на равнотежу и координацију. Управо због тога је најбоље започети програм почетничке обуке за самостално клизање са 5 година. За неку децу ово је био први излазак на лед, док је за другу ово била прилика да унапреде раније стечене вештине. 
Захваљујемо се Граду Вуковару што нам је и ове године омогућио бесплатну школу клизања коју је водио Тео Штетер, кинезиолог са лиценцом за спортове на леду, са својим колегама. 
„Зечићи“, „Пчелице“ и „Лептирићи“ данас су поносно подигли своје заслужене дипломе!