DJEČJI VRTIĆ VUKOVAR II

ДЕЧЈИ ВРТИЋ ВУКОВАР II

x

PO Borovo: Što sve radi policija / ПО Борово: Шта све ради полиција

20.10.2023.
11.10.2023. Deca skupine "Jagodice" su u okviru svog projekta "Roditelj odgojitelj" posjetili  Interventnu jedinicu Policijske postaje Vukovar  koja im je omogućila razgledavanje ustanove, sluzbenih vozila (automobil, kombi), posjetu sobi za vjezbanje i isprobavanju nekih od dijelova policijske opreme: palica ,pancirka i kaciga.
Ukoliko su neka djeca imala strah od policije  ovom posjetom su ga prevazišla zahvaljujući osoblju Intervente policije koja ih  je srdačno dočekalo i pružilo bolji uvid u njihov posao.
Ljubav jednog dječaka prema policiji i policijskim vozilima ovom posjetom se povećala te je na putu do vrtića iznosio svoje doživljaje ostaloj djeci. Hvala policajcima na novim spoznajama i razbijanju predrasuda!
                                             ***
11.10.2023. Деца групе „Јагодице” су у оквиру свог пројекта „Родитељ васпитач” посетила Интервентну јединицу Полицијске станице Вуковар, која им је омогућила обилазак установе, службена возила (ауто, комби), посету соби за вежбање и испробавање неке од полицијске опреме: палицу, панцир и кацигу.
Уколико су нека деца имала страх од полиције, превазишла су га овом посетом захваљујући особљу Интервентне полиције који су их срдачно дочекали и пружили бољи увид у њихов рад.
Овом посетом се повећала љубав једног дечака према полицији и полицијским возилима, који је на путу до вртића поделио своја искуства са осталом децом. Хвала полицајцима на новим сазнањима и разбијању предрасуда!