DJEČJI VRTIĆ VUKOVAR II

ДЕЧЈИ ВРТИЋ ВУКОВАР II

x

"Putujemo prijatelji i ja!" u PO Borovo / "Путујемо пријатељи и ја!" у ПО Борово

20.10.2023.
20.10.2023. Skupina "Medvjedići" u PO Borovo tijekom listopada započela je projekt "Putujemo prijatelji i ja", а cilj ovog projekta jeste da djeca nauče kakve sve vrste prijevoznih sredstava postoje, kako se ponašati u prometu i što to znači biti siguran u prometu.
U dogovoru s roditeljima iz skupine, započeli smo izradu prijevoznih sredstava. Roditelji su međusobno podijelili materijale i svi su se uključili u izradu, odrađeno je u kratkom roku, a rezultat svega toga je dječji osmjeh i zadovoljstvo. Hvala roditeljima na suradnji! Putovat ćemo cijele godine!
                                             ***
20.10.2023. Група „Медведићи“ у ПО Борово започела је пројекат „Путујемо пријатељи и ја“, а циљ овог пројекта је да деца науче које врсте превоза постоје, како се понашати у саобраћају и шта значи бити безбедан у саобраћају.
У договору са родитељима из групе приступили смо изради превозних средстава. Родитељи су међусобно поделили материјале и сви су се укључили у креирање, урађено је све за кратко време, а резултат свега је дечји осмех и задовољство. Хвала родитељима на сарадњи! Путоваћемо током целе године!