DJEČJI VRTIĆ VUKOVAR II

ДЕЧЈИ ВРТИЋ ВУКОВАР II

x

Volonterska nagrada za 2023.godinu / Волонтерска награда за 2023.годину

13.12.2023.
5.12.2023. Volonterske akcije uređivanja vrtićkog dvorišta, kao i uključivanje roditelja kroz projekt "Roditelj-odgojitelj" rezultirale su dobijanjem volonterske nagrade za 2023.godinu za primjer dobre prakse uključivanja građana u volonterske akcije i programe organizatora volontiranja. 
Godišnje volonterske nagrade pojedincima i organizatorima volontiranja s područja grada Vukovara uručene su od strane PRONI Centra za socijalno podučavanje, Volonterskog centra Vukovar, a povodom Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 5.prosinca.
Hvala svim roditeljima koji su se uključili i doprinijeli stvaranju kvalitetnijih uvjeta za boravak djece na otvorenom prostoru, kao i onima koji su odvojili svoje vrijeme i organizirali aktivnosti s djecom u vrtiću ili na svom radnom mjestu.
                                               ...
5.12.2023. Волонтерске акције уређења дворишта вртића, као и укључивање родитеља кроз пројекат „Родитељ-васпитач“, резултирале су добијањем волонтерске награде за 2023. годину за пример добре праксе укључивања грађана у волонтерске акције и програме организатора волонтирања. 
Годишње волонтерске награде појединцима и организаторима волонтирања са подручја града Вуковара уручио је ПРОНИ Центар за социјално поучавање, Волонтерски центар Вуковар, поводом Међународног дана волонтера који се обележава 5.децембра.
Хвала свим родитељима који су се укључили и допринели стварању бољих услова за боравак деце на отвореном простору, као и онима који су одвојили време и организовали активности са децом у вртићу или на свом радном месту.